Villa Rembrandt – Bilthoven

016

017                          REMBRAND INTERIEUR

Villa Rembrandt is opgebouwd uit vijftal geschakelde zelfstandige kantoren variërend in grootte van 500 tot 600 m2 in drie bouwlagen. De locatie is nabij het NS station Bilthoven en de gebruikers zijn zowel eigenaar/gebruiker waarbij een deel ook wordt verhuurd.

Robbert Jan Sabel, eigenaar Sabel Communicatie:

“Ons vorige kantoor was gehuurd. Een oud pand. Sfeervol dat wel, maar tochtig, heel slecht geïsoleerd en nauwelijks arbo-verantwoord te gebruiken. Ik wilde graag een pand in eigendom. Dat zie ik als een goede investering. Bovendien ben je dan niet afhankelijk van een huisbaas. Onze belangrijkste gebruiksdoelstellingen waren: ruimte voor minimaal 30 werkplekken, bereikbaarheid per OV, energiebesparing en goede arbo-omstandigheden.

Op mijn zoektocht naar een nieuw kantoor heb ik veel panden gezien. Oud én nieuw, in het centrum van Utrecht én daarbuiten. Ik wilde alles afwegen voordat ik zou beslissen. Ik kwam uit bij DGAkantoor vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de plezierige begeleiding. Frank van der Velde is een ontwikkelaar die werkt vanuit een visie. Kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling staan voorop, en het rendement komt vanzelf. Dat zie je terug in de panden: mooie gebouwen met veel aandacht voor hoogwaardig materiaalgebruik, zorgvuldige afwerking en een laag energieverbruik.

Samen met een interieurontwerper hebben we het pand ingericht. Hij heeft onze huisstijl vertaald in het interieur: open, transparant, met effectief gebruik van onze huisstijlkleuren. Dat heeft geresulteerd in helder wit licht, muren met frisse kleuren en veel glas. Naast het feit dat een kantoorvilla van DGAkantoor een uitstekende investering is, voelt het goed om eigenaar te zijn van een duurzaam, energiezuinig pand dat onze uitstraling versterkt.”