Wie slim is, denkt nu na over een ander pensioen in eigen beheer

DGA Kantoor Pensioenkrater

De opbouw van uw toekomstige vermogen ligt door gewijzigde fiscale omstandigheden verder weg dan u denkt. Een professional helpt u met een ander pensioen in eigen beheer en de succesfactor komt uit onverwachte hoek. Perfect voor de DGA!

Investeer in een duurzaam bedrijfspand

Een hoog rendement met een laag risico om vermogen op te bouwen. Daar bent u naar op zoek. Dit en nog veel meer voordelen zijn te vinden bij een investering in een zeer duurzaam bedrijfspand. En met duurzaam bedoelen we in dit geval niet alleen op korte termijn milieubewust, het gaat veel verder dan dat: zoals nu al goed nadenken over waardevastheid op de lange termijn.

Nadenken over de toekomst

Nu nadenken over nu heeft op lange termijn weinig zin. Natuurlijk kunt u nu een pand huren waar het bedrijf in past, maar met integrale visie van een professional investeert u in een eigen, zeer duurzaam pand waarbij nu al wordt nagedacht over het toekomstig gebruik. Een duurzaam pand is daarnaast financieel en fiscaal aantrekkelijk op de korte termijn en de lange termijn: uw maakt zowel rendement uit het eigen gebruik als uit de duurzaamheid. Door uw bedrijfspand voor te bereiden op de toekomst en door jaarlijks af te lossen, kunt u straks uw bedrijfspand beter verkopen of verhuren aan anderen. Dat is nu goed nadenken over de toekomst.

Wees geen struisvogel

Voorkom een pensioenkrater door nu al bewust te zijn van de consequenties van het fiscale pensioen in eigen beheer. Met een investering in een zeer duurzaam bedrijfspand waarbij een professional u begeleidt, wordt op lange termijn duurzaamheid, courante huisvesting en vermogensopbouw integraal gecombineerd. U maakt optimaal gebruik van financiële en fiscale voordelen en werkt daardoor direct aan de opbouw van een mooie toekomst. Kortom: een hoog rendement met een laag risicoprofiel is mogelijk als u investeert in uw eigen, zeer duurzame huisvesting.