Bijeenkomst vermogen duurzaam onderbouwd

Investeren in een duurzaam bedrijfspand levert veel comfort en geldbesparing op korte termijn en een mooi pensioen op lange termijn. Wil je weten hoe dit principe precies in elkaar steekt? Op dinsdag 21 april organiseert Frank van der Velde van DGA Kantoor in samenwerking met Simone Mensink-Tietema (ING) en Michiel Bod (BDO) een rondetafelgesprek met als thema ‘Vermogen Duurzaam Onderbouwd’.

Met de bijeenkomst hebben we tot doel jou als ondernemer of DGA, volledig op de hoogte te brengen van de (financiële) mogelijkheden en voordelen van een investering in een duurzaam bedrijfspand voor eigen gebruik. De bijeenkomst vindt plaats in besloten kring. Zo kunnen we persoonlijke vragen uitgebreid behandelen krijg je een helder beeld van de mogelijkheden die er wellicht zijn in jouw specifieke geval.

Vraagstukken die hoe dan ook beantwoord worden:

  • Welke duurzame middelen kan ik inzetten voor investering in een duurzaam bedrijfspand?
  • Welk traject moet ik bewandelen voor een duurzaam bedrijfspand?
  • Welke fiscale regelingen zijn er en welke rendement kan ik daarmee behalen?
  • Aan welke eisen moet ik voldoen om in aanmerking te komen voor fiscaal voordeel?
  • Hoe kan ik een groenverklaring aanvragen?
  • Hoe kijkt de bank naar een duurzame financieringsaanvraag?

We hebben ruimte voor maximaal 15 aanwezigen. De bijeenkomst duurt van 16.00 tot 18.30 uur. Meld je nu aan! Dan verwachten we jou 21 april aan de Ptolemaeuslaan 54 in Utrecht.

Mail Frank!

Wil je een bijeenkomt bijwonen, maar komt deze datum je niet uit? Schrijf je dan alvast in voor de volgende meeting. De datum en locatie hiervan volgen nog.